Opholdsrum


50 meter fra Møllebygningen ligger "Det sorte hus". Det er her vi spiser, sover og opholder os. Her er spisestue med plads til ca 20 personer, stort køkken og en opholdsstue. På loftet har vi et mindre fællesrum som vi kalder "Biblioteket" - et uforstyret krog, hvor man kan finde ro med en bog foran brændeovnen. Vi er oftest mellem 15 og 20 deltagere på vores retreats og med fin plads indendøre er der rum til at trække sig og finde ro på sit rum eller til at slå sig ned i sofaen med sit strikketøj eller et spil kort og hygge sig i fællesskab med andre. 


Spisestuen


Vores spisestue har plads til ca. 20 personer, der kan spise ved to store langborde. I rummet er der en brændeovn og et skab med knive, gafler, talerkener og hvad man ellers skal bruge. Det er også muligt at spise udenfor. Vi har borde og bænke til ca. 20-30 personer.


Stue og køkken


Et stort rum i stueetagen fungerer som køkken og stue. Her er plads til at slænge sig  i sofaen eller i en god lænestol foran brændeovnen. Dette rum var engang indelt i 3 mindre rum, men vi er fans af at vælte vægge og få lyset ind i stuerne, så i flere omgange har vi udvidet dette rum, som vi nu synes fungerer rigtig godt, både når vi bare er os selv og når vi har retreat med mange gæster.


Biblioteket


På førstesalen i det sorte hus har vi lavet et rum, hvor der før var tørreloft , som vi kalder "biblioteket". Her er en dejlig stor sofa, brændeovn og en masse bøger os spil. Et sted hvor man kan trække sig tilbage og have lidt uforstyrret tid.


Soveværelser


På Kvarnen sover vi småt men godt. Vi har indrettet  små skunke og hemse til hyggelige 2 og 3 personers soverum. Her er lige hvad du behøver for at få en god nats søvn - hverken mere eller mindre. En god madras dyne og pude - sengetøj medbringer du selv. 


To og 3 personers rum


Vores to personersrum er skunke og hemse der er ombygget til soverum. I skunkrummene er der ståhøjde. På vores to hemse er der ikke ståhøjde og man skal op ad en stige. Hvis det er et problem for dig, så skriv til os før du booker en plads, så finder vi en løsning. Vores 3 personersrum er værelser på ca. 20 m2. Her er ståhøjde. Toilet findes seperat fra værelserne.

Videogalleri


Her kan du få en lille rundvisning på vores forskellige rum.

Hems 2 personer

Skunkrum 2 personer


3 personersrum


2 personersrum


Toilet - og badefaciliteter


Før man booker et ophold på Kvarnen skal være klar over at forholdene her er relativt enkle.  Vi har renoveret bygninger, som tidligere havde en helt anden funktion og derfor fungerer tingene ikke "snorre lige" som på et luksushotel. Vi ser det som det vidunderlige og helt unikke ved dette sted, hvor vi har bestræbt os på at bevare mest muligt af det oprindelige, genbruge materialer og kun tilføje nyt, hvis vi mente det var allerhøjst nødvendigt. Vores bad i kælderen er et eksempel på det. Det er et brusebad med varmt vand, men kælderen er ikke opvarmet og de gamle maskiner står i rummet og gør dit bad til en stor oplevelse, hvis du kan se kvaliteten i det. Måske en anden og mere rå oplevelse end hvad du er vant til hjemmefra.  Du kan selvfølgelig også altid bruge naturens muligheder for helende bade - i åen, under vandfaldet eller ved en nærliggende sø. Der er toilet udenfor værelserne og vores toilet er et separet. Det er et vandbesparende toilet som fungerer næsten som et træk og slip. På grunden findes også to "Ytedas" som flere vælger at benytte. Her er pænt og rent og for de fleste tager det ikke længe at vænne sig til. Hvis du er i tvivl om forholdene passer til dine behov, så skriv til os. Det er vigtigt for os at de kvaliteter som vi tilbyder stemmer overens med dine forventninger.


Maries hus

Maries hus er vores private hjem, så man kan sige det også er Finn og Cecilies hus. Vi kalder det Maries hus, fordi der i mange år har tilhørt Marie, som er en kær ven af familien. Marie solgte huset til os i 2022. Vi har renoveret stueetagen og her nedenfor kan ses hvordan det ser ud i dag. Det lille hus var super hyggeligt, men stueetagen var inddelt i mange små rum. Vi valgte at rive alle vægge ned og på den måde få ét stort rum med alle funtioner. Under "projekter" kan du se mere om renoveringen af Maries hus.

Kig indenfor i Maries hus